Aart Strootman in Hilvaria Studio’s

Datum: 18 december 2022

Aanvang: 14:00 uur
Locatie: Hilvaria Studio’s, Hilvarenbeek

Activiteit

Kortingspas: (reserveren niet verplicht)

Prijs: gratis toegang

Programma

In onze reeks Reflex verbinden we hedendaagse muziek aan actuele beeldende kunst. We doen dat met verschillende Noord-Brabantse presentatie-instellingen als partners.

Ditmaal zal Aart Strootman muzikaal reageren op de nieuwe tentoonstelling Diamonds Are Forever (D.A.F.) van Danielle Lemaire, te zien vanaf 18 september 2022 tot en met 15 januari 2023 bij Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek.

Lemaire brengt in haar werk verschillende beeldende elementen samen vanuit een besef van en gevoel voor kosmische orde. In de samenstelling van haar installaties gaan de onderdelen fungeren als antennes die communiceren met elkaar, de directe omgeving en het universum. Danielle grijpt in D.A.F. terug naar de tijd dat de Hilvaria Studio’s nog in gebruik waren als fotostudio voor DAF. Van daaruit ontrolt zich een onvoorspelbaar verhaal.

Een introductie voor Aart Strootman lijkt vrijwel onnodig, maar vooruit: deze rockster van de nieuwe muziek studeerde cum laude af in Tilburg, speelde in en componeerde voor internationale ensembles als Bang on A Can, en sleutelt af en toe aan op maat gemaakte, levensgrote marimba’s. Deze middag zal in het teken staan van improvisatie.

 

0
    0
    Je bestelling
    Je mandje is leegVerder winkelen