Kroniekschrijvers Aan Tafel in Witte Rook

Datum: 10 maart 2023

Aanvang: 18:30 uur
Locatie: Witte Rook, Breda

Kortingspas: (reserveren niet verplicht)

Programma

Geluidskunstenaar Eveline Vervliet en violist Delia Ramos Rodriguez maakten de muziek bij de korte film Kroniekschrijvers aan tafel, een co-productie van De Link en Witte Rook. De film, die werd gemaakt door Floor Snels, Jetske van Dorp en Sofie Hollander, was vorig jaar te zien als site-specific kunstinstallatie in het Liniekwartier (Breda) en eveneens op de Culturele Zondag op 17 juli 2022 – toen de muziek live door Vervliet en Rodriguez uit werd gevoerd.

Kroniekschrijvers aan tafel is het geestig resultaat van een onderzoek naar de Bourgondische volksaard in de Bredase wijken Liniekwartier en Doornbos. Wie de film nog niet zag krijgt een herkansing. Van 10 maart tot en met 2 april is Kroniekschrijvers onderdeel van de groepstentoonstelling Onder één dak bij Witte Rook in de Stadsgalerij, Oude Vest 34, Breda.

Vernissage: vrijdag 10 maart vanaf 18.30 uur.
Regulier: vrijdag t/m zondag, 13.00 uur tot 17.00 uur.

Dit project is tot stand gekomen dankzij ondersteuning van Alwel, Stichting Breda Cultureel, Gemeente Breda, Chassé Cinema Breda en Stichting Clib – en was niet mogelijk geweest zonder alle bewoners die hun deuren hebben opengezet voor de Kroniekschrijvers.

 

0
    0
    Je bestelling
    Je mandje is leegVerder winkelen