Tom Sanderman in Hilvaria Studio’s

Datum: 18 september 2022

Aanvang: 14:00 uur
Locatie: Hilvaria Studio’s, Hilvarenbeek

Activiteit

Kortingspas: (reserveren niet verplicht)

Prijs: gratis toegang

Programma

In onze vernieuwde reeks Reflex verbinden we hedendaagse muziek aan actuele beeldende kunst. We doen dat met verschillende Noord-Brabantse presentatie-instellingen als partners.

Ditmaal zal Tom Sanderman muzikaal reageren op de nieuwe tentoonstelling Diamonds Are Forever (D.A.F.) van Danielle Lemaire, te zien vanaf 18 september 2022 tot en met 15 januari 2023 bij Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek.

Lemaire brengt in haar werk verschillende beeldende elementen samen vanuit een besef van en gevoel voor kosmische orde. In de samenstelling van haar installaties gaan de onderdelen fungeren als antennes die communiceren met elkaar, de directe omgeving en het universum. Danielle grijpt in D.A.F. terug naar de tijd dat de Hilvaria Studio’s nog in gebruik waren als fotostudio voor DAF. Van daaruit ontrolt zich een onvoorspelbaar verhaal.

Sanderman speelt het nummer Redshift van zijn in 2017 verschenen album ‘Whoever You Are Come Forth’, een compositie van de hand van Anthony Fiumara. Die liet zich eveneens inspireren door het kosmische en de nietigheid van de moderne stedelijke mens.

0
    0
    Je bestelling
    Je mandje is leegVerder winkelen