Bekendmaking Stadscomponist

Datum: 10 december 2020

Aanvang: 20:00 uur
Location: LocHal Tilburg

Kortingspas: (reserveren nodig)

Extra info: Corona protocol

Prijs: gratis toegang

Program

Project Stadscomponist in de LocHal

De in Tilburg geboren en getogen Anthony Fiumara, die sinds 2019 als eerste de rol van stadscomponist bekleedt, maakt zich op voor het sluitstuk van zijn residentie. Op donderdag 10 december draagt hij in de LocHal het stokje over aan de nieuwe Stadscomponist van Tilburg, die wordt aangesteld voor de periode 2021-2022.

In de LocHal speelt het Huisensemble De Link enkele delen uit het werk Tracking Tilburg van Anthony Fiumara. Fiumara baseerde de muziek op gesprekken die werden gevoerd met inwoners van verschillende culturele achtergronden. Ook klinkt de wereldpremière van een compositie van Aura Bouw. Fiumara’s protegé Aura Bouw liet zich voor haar compositie ‘Als de samenleving zou vergaan’ inspireren door de transformerende industriestad. Tot slot treden de oude en de nieuwe stadscomponist samen op.

Plaatsen reserveren via deze site is nodig i.v.m. de corona maatregelen. Laat je ticket zien op je smartphone of print deze uit.

De Stadscomponist is een initiatief van concertorganisatie De Link. Dit project komt mede tot stand met steun van Kunstloc Brabant, de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Tilburg.

0
    0
    Your order
    Je mandje is leegContinue shopping