Claire Adams in PARK

Datum: 12 januari 2020

Aanvang: 16:30 uur
Location: PARK, Tilburg

Activity

Prijs: gratis

Program

De Link is een samenwerking aangegaan met PARK om beeldende kunst en muziek te verbinden. Op zondag 12 januari 16.30 uur verzorgt de jonge violiste en zangeres Claire Adams een kort optreden om  in PARK.

Claire Adams groeide op in Valencia als kind van Nederlandse ouders. Ze kwam naar Nederland om hier te studeren. In 2018 rondde ze haar studie viool af aan het conservatorium in Tilburg en in 2020 zal ze haar studie klassiek zang combineren met een deeltijdstudie filosofie. Ze won recent de Jacques de Leeuw prijs. Haar interesse in nieuw gecomponeerde muziek en haar drang naar experiment bracht haar tot een opvallend idee: het combineren van haar beide talenten in een duet met zichzelf. Tegelijk vioolspelen en zingen is een ongelofelijk opgave. In de twee composities die ze bij PARK laat horen is dit duet een uitgangspunt. De composities zijn van Imre Ploeg en Ximo Tarín-Micó.

Tevens is het de laatste dag waarop Unter Nachbarn kan worden bezocht, onze tentoonstelling van Ronald de Bloeme (NL/DE) en Olaf Holzapfel (DE).

0
    0
    Your order
    Je mandje is leegContinue shopping