Hannah Koob bij Witte Rook

Datum: 14 november 2021

Aanvang: 13:00 uur
Location: Witte Rook, Breda

Activity

Program

De Link is een samenwerking aangegaan met Witte Rook in Breda om kunst en muziek samen te brengen. Als eerste zal saxofoniste Hannah Koob bij Witte Rook op zondag 14 november tussen 13.00 en 14.00 uur een muzikale reactie geven op het werk van Ole Nieling en John van Gils.

Saxofoniste Hannah Koob verwerkt traditie en vernieuwing op een innovatieve wijze in haar leven als uitvoerend musicus. Van oorsprong Duitse woont ze sinds 2016 in Tilburg om een studie te volgen aan de Academy for Music and Performing Arts. Ze is gespecialiseerd in hedendaags repertoire.

Witte Rook is een Artist in Residence en online platform voor onderzoek, talentontwikkeling en inspiratie en stelt hierbij het proces van de kunstenaar centraal. Gelegen in de wijk Liniekwartier, een multiculturele buurt in de nabijheid van het station Breda bevindt Witte Rook zich letterlijk en figuurlijk op de grens tussen de intimiteit van sociale processen en de snelheid van het stedelijk leven. Witte Rook is een vertrekpunt voor de kunstenaar; door het bieden van gastvrijheid en het bevorderen van wederkerigheid creëren we een vertrouwde omgeving voor onderzoek, talentontwikkeling en registratie van waaruit richting gegeven wordt aan kunstenaarscarrières. www.witterook.nl

0
    0
    Your order
    Je mandje is leegContinue shopping