LocHal, Tilburg

LocHal Tilburg

LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

 

De LocHal is een plek waar alles samenkomt: de Bibliotheek, de Glazen Zaal, expositieruimte, studie-, vergader- en creatie ruimtes. Het gebouw staat er al sinds 1932 en werd vroeger gebruikt als Locomotiefhal. De favoriete plek van De Link in dit gebouw is de grote tafel op het onderstel van een trein. Er past een groep musici op op die vanaf daar het complete gebouw tot klinken brengen.

Fiets

Je kunt je fiets parkeren in een van de fietsenstallingen rondom station Tilburg Centraal. De onbewaakte fietsenstalling op het Burgemeester Stekelenburgplein is dichtst bij de Lochal.

Openbaar vervoer

Je reist naar busstation Tilburg Centraal. Loop vanaf de bus naar de stationshal en steek deze door naar de andere zijde. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant de ingang van de LocHal ziet.

Parkeren

Er zijn twee parkeerterreinen in de Spoorzone: P1 naast het UWV-gebouw en P2 bij de Hall of Fame. Op loopafstand liggen parkeergarage de Knegtel en Tivoli. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan en op het nabijgelegen NS-plein.

0
    0
    Je bestelling
    Je mandje is leegVerder winkelen