Actueel

Concertseizoen 2020-2021 staat voor de deur

29 september start ons nieuwe concertseizoen. We zijn verheugd om eindelijk weer concerten te kunnen organiseren. We hebben het gemist!

Van eigen initiatieven tot actuele producties uit binnen- en buitenland; we hebben er hard aan gewerkt om een veelzijdig programma te maken. Er is veel te beleven dit seizoen: onze serie in Het Cenakel draait weer op volle toeren, concerten van de Stadscomponist van Tilburg en we starten dit najaar met nieuwe reeks concerten in diverse expositieruimtes in Brabant. Op onze nieuwe site vind je een compleet overzicht van alle activiteiten, waar makkelijk tickets te bestellen zijn voor een concert en plaatsen te reserveren. Ook vind je er informatie over hoe we gezamenlijk de concerten mogelijk blijven maken tijdens de corona maatregelen. Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en brochure.

We willen onze schouders eronder zetten om ook in deze tijd de hedendaagse muziek bloeiend te houden en jullie een mooie avond aan te bieden.

Graag tot ziens bij onze concerten!

Hartelijke groet,
Nicoline Soeter en Merijn Bisschops

Abonnementen De Link

Meer actuele berichten

Muziek in sluimerstand

Remy Alexander is al jaren een druk en ambitieus baasje in de nieuwe muziek. De jonge Noord-Hollandse componist studeerde aan de conservatoria in Utrecht, Tilburg en Den Haag onder auspiciƫn van onder meer Mayke Nas

Lees meer
0